Geef 20 minuten van je tijd en maak de Nederlandse werkvloer inclusiever

Header image

Vind jij het belangrijk dat we beter begrijpen hoe we elkaar op de werkvloer zien? Zou jij willen dat Nederland wat inclusiever was? En vind je dit zo belangrijk dat het 20 minuten van je tijd mag kosten? Dan ben jij de ideale kandidaat om mee te doen met ons onderzoek.

Over het onderzoek 

De Universiteit van Utrecht voert in samenwerking met Princeton University onder onze klanten het onderzoek “Sociale beeldvorming op de Nederlandse werkvloer” uit. Door middel van dit onderzoek hopen we te ontdekken hoe verschillende groepen op de werkvloer gezien worden. Die data zijn belangrijk, omdat ze bedrijven helpen om beter inclusiviteitsbeleid te maken, en ze ons helpen om betere trainingen te geven. 

Hoe word jij als professional gezien, en wat houdt dit in voor je persoonlijke profilering? Hoe ga je als leider goed om met beeldvorming, en hoe zorg je ervoor dat iedereen op de juiste manier ingeschat wordt? Dat zijn vragen die we dankzij dit dit onderzoek beter hopen te kunnen beantwoorden.

Hoe werkt het?

Meedoen is simpel: je klikt op de onderstaande link en maak de survey. Dat kost je 20 minuten en we waarschuwen je: het is een beetje saai.☺︎ Maar we vertrouwen erop dat je zo gemotiveerd bent dat je de survey toch afmaakt. En goed om te weten: jouw gegevens worden anoniem verwerkt.


Maak de survey

Jouw beloning

Natuurlijk doe je mee voor een betere wereld. Maar als je je hier aanmeldt ontvang je ook als eerste de resultaten van ons onderzoek, en we nodigen je in mei uit om via livestream onze lezing over het onderzoek te volgen.