Nederland gaat weer open: doe mee met ons proefevenement!

Header image

Na een lange periode van thuisblijven is er gelukkig licht aan het einde van de tunnel: de Rijksoverheid zet in april in heel Nederland Corona proefevenementen in. De belangstelling hiervoor is groot.

Nobbe Mieras is één van de vier trainingsbureaus die door brancheorganisatie NRTO gevraagd is om een pilot te faciliteren. Het idee is dat we zo onderzoeken hoe we het sociale leven (en dus ook het opleiden op locatie) stapsgewijs weer kunnen openen.

Wat gaat er gebeuren?

Samen met onze gewaardeerde locatiepartner Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum verzorgen we op woensdag 28 april 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur een interactieve masterclass. Wie mee wil doen koopt een kaartje en laat zich voor aanvang gratis testen.

Omdat deze pilot van maatschappelijk belang is rekenen we alleen een bijdrage in de onkosten van 75 euro. Hiervoor krijg je de masterclass 'Presence en de kunst van het persoonlijk presenteren' en een feestelijk horeca arrangement op het prachtige landgoed Woudschoten. Er is plek voor 50 deelnemers.

Over de Masterclass Presence

Waarom oogt Donald Trump zoveel steviger dan Mark Rutte? Waarom wordt Barack Obama nooit ècht boos? En waarom heeft Jacinda Ardern zo’n hoge gunfgactor? Met andere woorden: wat heeft hun uitstraling te maken met de manier waarop ze zich profileren en geprofileerd worden?

De workshop Presence gaat over de percepties en de kunst van het persoonlijk presenteren. Hoe word je als professional door anderen gezien en hoe wordt dit beeld beïnvloed door jouw afkomst, gender en uiterlijk? En is het mogelijk om dit frame te veranderen? Deze masterclass leert je hoe je jouw impact aanzienlijk kunt vergroten door je bewuster en anders te presenteren.

Na deze workshop

  • Weet je aan welke knoppen je kunt draaien om je uitstraling te optimaliseren.
  • Creëer je meer invloed en draagvlak
  • Kun je jouw profilering binnen jouw organisatie vergroten.

Deze training is geschikt voor ambitieuze professionals die hun carrière willen versnellen door hun zelfpresentatie te versterken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om toegang te krijgen tot de Masterclass Presence is het noodzakelijk dat je je binnen 40 uur voor aanvang gratis laat testen. Vanaf twee weken voor aanvang kun je via http://www.testenvoortoegang.nl een afspraak maken om je bij jou in de buurt te laten testen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd. De negatieve uitslag van de test laat je bij binnenkomst zien via de Corona-Check app

Tijdens het evenement worden de gebruikelijke RIVM maatregelen gehanteerd. Mocht je onverhoopt positief testen dan kun je kosteloos je deelname annuleren. En goed om te weten: ook het personeel en de trainers zullen vooraf getest worden.

Meld je hier aan voor de masterclass

Kosten: 75 euro inclusief feestelijk horeca-arrangement (inclusief btw). Werk je bij ABN AMRO of KPN? Dan wordt deze workshop vergoed als je een aanvraag doet via Bloomville.

Kom je niet? Vertel ons waarom!

De Masterclass Presence is een testevenement. Zowel Woudschoten als Nobbe Mieras werken er belangeloos aan mee, omdat we willen weten hoe testbereid professionals zijn als het gaat om het volgen van een opleiding. We zijn daarom benieuwd naar je antwoord: Vertel ons waarom je niet komt

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. We zijn bereikbaar via 026-4463002 of info@nobbemieras.nl

Pers

Wij nodigen de pers van harte uit deze bijeenkomst te bezoeken. Neem voor meer informatie contact op met 0343 492 492 of marketing@woudschoten.nl