Twee soorten gratis trainingen

Header image

Het kan wat verwarrend overkomen, maar op dit moment hebben we maar liefst twee soorten gratis trainingen voor je in de aanbieding. We leggen je graag even uit hoe je hier gebruik van maakt. (En ja, als je wil mag je van beíde subsidies gebruik maken)

Tot en met 31 maart: leer overtuigend presenteren met de gratis e-course Storydesign, plus boek t.w.v. € 219,50

We mogen je in het kader van een speciale corona-subsidie (NL Leert Door) de e-course Overtuigend Presenteren d.m.v. Storydesign plus het bijbehorende boek kosteloos aanbieden. Vanuit je luie stoel leer je op je eigen tempo om ijzersterke verhalen en presentaties te ontwerpen. De Storydesign methodiek is ongelooflijk effectief en zorgt er voor dat je heel snel overtuigende presentaties in elkaar zet die je publiek overtuigen. Een aanrader om voor de aankomende periode aan te schaffen en zo je presentatie- en vergaderskills een flinke boost te geven. Schrijf je tot en met 31 maart kosteloos in.


Inschrijven gratis e-course

STAP-budget: nieuwe ronde op 17 maart 2023

De tweede gratis training financier je met het STAP-budget. Deze subsidie is een ]vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de Arbeidsmarkt Positie. Vroeger kon je een opleiding volgen en via de belastingdienst de kosten aftrekken. Maar dan moest je zelf wel eerst je portemonnee trekken. Nu is het anders geregeld. Je kunt een vergoeding van € 1000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing: het STAP-budget. Op onze site zoek je een training uit en je neemt een optie. Dan gaat op 17 maart 2023 de nieuwe subsidieronde in. 's Ochtends kan je met je Digi-D inloggen in het STAP-portaal van het UWV. Je kan al voor 10 uur in de wachtrij gaan staan. Probeer er op tijd bij te zijn. Om 10 uur precies gaat de subsidiepot open. Je moet waarschijnlijk wachten tot je erdoor komt en dan kan je met je STAP-aanmeldingsbewijs je subsidie aanvragen. Als die is toegekend kan je de training bij ons volgen. Kosteloos.


Schrijf je in en zit op 17 maart 2023 klaar om je subsidie te bemachtigen!