Volg een gratis training in het kader van de regeling 'NL leert door'

Header image

In het kader van de regeling ‘NL leert door’ kun je bij Nobbe Mieras kiezen uit vijf gratis online trainingen over storydesign, storytelling en presence. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in.

Voor wie?

De regeling is bedoeld voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd, die scholing wil volgen en ‘een relatie heeft tot de arbeidsmarkt’. Dat betekent dat je in loondienst bent, een flexwerker, een zelfstandig ondernemer (bv. ZZP-er) of werkzoekend.

Hoe werkt het?

Kies hier eerst een van de vijf gratis trainingen uit die we in het kader van deze regeling aanbieden. Op onze speciale NL leert door inschrijvingspagina kun je je vervolgens gratis inschrijven. Daar lees je ook meer over de voorwaarden. Er zijn in het kader van deze regeling een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol is helaas echt vol.

Waarom ‘NL leert door’?

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland zich blijft ontwikkelen met kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of ergens anders. De coronacrisis heeft dit belang alleen nog maar groter gemaakt. De subsidieregeling ‘NL leert door’, waarbij mensen kosteloos een training of opleiding kunnen volgen, is een van de maatregelen die de overheid heeft genomen om mensen te stimuleren en te helpen zich te blijven ontwikkelen.