Adresgegevens en route

Bezoekadres 
Nobbe Mieras trainingen
Parkstraat 31
6828 JC Arnhem
+ 31 (0) 26 4463002

KVK nummer 0917922
Bankrekeningnummer Rabobank 325263949
IBAN NL43RABO0325263949
BIC RABONL2U

Parkeren

Aan de achterzijde van ons pand beschikken wij over eigen parkeerplaatsen. Laat het ons weten als je hier gebruik van wilt maken.  Dat kan via 026-4463002 of secretariaat@nobbemieras.nl

Deze parkeerplek is te bereiken door vanuit de Parkstraat af te slaan naar de 1e Spijkerdwarsstraat. Door direct daarna weer rechtsaf te slaan, kom je aan de achterzijde van ons pand terecht. Helemaal aan het einde rechts rijd je door een hek ons parkeerterrein op.

Je kunt ook aan de voorzijde van ons gebouw aan de Parkstraat parkeren, dit zijn betaalde plekken. Je betaalt 1,75 euro per uur.

Vanuit de richting Utrecht/Apeldoorn/Zutphen (A12/A325)

  • Op het knooppunt Velperbroek, neem je de afslag Arnhem/Nijmegen (N325) Dit is de IJsseloordweg.
  • Neem de eerste afslag rechts. Op deze weg (Lange Water), neem je de vierde afslag links en rijd je de IJssellaan op.
  • De IJssellaan gaat over in de Voetsiuslaan, gevolgd door de Johan de Wittlaan en Boulevard Heuvelink.
  • Na ongeveer 2,8 km nader je de rotonde Airborneplein. Je neemt hier de eerste afslag en draait de Eusebiusbuitensingel op.
  • Houd hier de rechter rijbaan aan, na enkele tientallen meters heb je de mogelijkheid om rechtsaf te slaan nog vóór het stoplicht, het is bijna niet zichtbaar dat hier een afslag is, hier ga je linksaf een parallelweg op en draait rechtsaf de Parkstraat in.

Vanuit de richting Nijmegen A50/A15 Rotterdam A15

  • Volg op het knooppunt Ressen de A325 richting Arnhem.
  • Volg Arnhem centrum, dit is alsmaar rechtdoor totdat je via de John Frostbrug de Rijn oversteekt.
  • Onderaan de brug is een rotonde, hier neem je de tweede afslag (rechtdoor) je komt nu op de Eusebiusbuitensingel
  • houd hier de rechter rijbaan aan, na enkele tientallen meters heb je de mogelijkheid om rechtsaf te slaan nog vóór het stoplicht, het is bijna niet zichtbaar dat hier een afslag is, hier ga je een linksaf parallelweg op en draait rechtsaf de Parkstraat in.

Route met het openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station Arnhem kun je de volgende bussen nemen: Stadsbus 1 richting “Het Duifje” | Stadsbus 6 richting “Heteren” | Bus 62 richting “Duiven” | Bij de halte “Schouwburg” stap je uit, het park tegenover de bushalte, steek je door, de weg aan de achterzijde van het park is de Eusebiusbuitensingel. Tussen Eusebiusbuitensingel nr. 8 en nr. 10, loop je de Parkstraat in. Na ongeveer 100 meter is ons pand aan de linkerzijde gevestigd.

Vanaf het Station Arnhem-Velperpoort is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor. Loop tegenover station Velperpoort rechtsaf de Steenstraat in. Sla na 150 meter linksaf de Spijkerlaan in en vervolg deze, deze gaat over in de Kastanjelaan. Na 350 meter vanaf de Steenstraat kruist de Kastanjelaan de Parkstraat. Sla hier rechtsaf.

Na 50 meter is ons kantoor aan de rechterzijde gevestigd.