Terugblik The Hillary Happening

dinsdag 6 december 2016

Op 8 november 2016, de dag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, werd aan de Zuidas in Amsterdam ‘The Hillary Happening’ gehouden: een feestelijk seminar voor ambitieuze vrouwen. Tijdens deze dag vierde een grote groep vrouwen het succes van Hillary Clinton door het glas met elkaar te heffen en een analyse te maken van haar succes. In een lezing en vijf verschillende workshops werden lessen getrokken uit de veelbewogen carriere van Hillary Clinton, waarna de dag feestelijk werd afgesloten met een modeshow en een diner. Het programma werd verzorgd door communicatieprofessionals van Taalstrategie, Room to grow en Nobbe Mieras.

Op deze pagina vind je de foto’s en de video van deze dag. Zowel de organisatoren als de deelnemers kijken met veel plezier op het seminar terug, ondanks de teleurstellende verkiezingsuitslag die erop volgde. Ook al is ze geen president geworden, Hillary Clinton is en blijft een inspirerend voorbeeld.

‘The Hillary Happening’ werd gehost door hoofdsponsor ABN AMRO en werd gewaardeerd met een gemiddelde 8,4. Ook een dergelijk event organiseren? Kijk hier eens naar het programma en neem gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden!

In de pers

Ondermeer Het Parool, De Telegraaf, Het Laatste Nieuws en Jan Magazine schreven over The Hilary Happening. Hier lees je een aantal van deze artikelen terug.

Video

Foto’s