Hero video

Gratis 'NL leert door' trainingen

In het kader van de speciale regeling ‘NL leert door’ kun je bij Nobbe Mieras kiezen uit vier online trainingen en een boek met e-course. Er zijn een beperkt aantal beschikbaar, dus schrijf je snel in.

Kies jouw gratis 'NL leert door' training

In het kader van de regeling ‘NL leert door’ kun je bij Nobbe Mieras kiezen uit vijf gratis trainingen. De regeling is bedoeld voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd, die scholing wil volgen en ‘een relatie heeft tot de arbeidsmarkt’. Dat betekent dat je in loondienst bent, een flexwerker, een zelfstandig ondernemer (bv. ZZP-er) of werkzoekend.

Hoe werkt het?

Kies hierboven eerst een van de vijf gratis trainingen uit die we in het kader van deze regeling aanbieden. Op onze speciale NL leert door inschrijvingspagina kun je je vervolgens gratis inschrijven. Daar lees je ook meer over de voorwaarden. Er zijn in het kader van deze regeling een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol is helaas echt vol.

Data, prijs en locatie

Alle 'NL leert door'-trainingen duren een halve dag en starten op verschillende data in april, mei, juni, juli, september, oktober en november 2022. Na inschrijving krijg je te horen op welke dag je bent ingepland.

De trainingen zijn gratis in het kader van NL leert door (normaal € 422,50) en vinden online plaats in Microsoft Teams. We gaan ervan uit dat je de basics van online platforms beheerst: je kunt videobellen, de chatfunctie gebruiken en je beeldscherm delen.

De e-course volg je in je eigen tijd op een apart leerplatform. Na goedkeuring van je inschrijving ontvang je een inlog waarmee je daar direct kunt starten.

Waarom 'NL leert door'?

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland zich blijft ontwikkelen met kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders. De coronacrisis heeft dit belang alleen nog maar groter gemaakt. De subsidieregeling ‘NL leert door’, waarbij mensen kosteloos een training of opleiding kunnen volgen, is een van de maatregelen die de overheid heeft genomen om mensen te stimuleren en te helpen zich te blijven ontwikkelen. 

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.