Hero video

Online presenteren: Storytelling & Interactie

0,5 dagen 6 deelnemers

Ook als je online via Teams of Zoom een verhaal vertelt, wil je dat je verhaal indruk maakt. Je wilt echt iets teweegbrengen. Maar hoe doe je dat als je gesprekspartners alleen zichtbaar zijn als zwart vlak met twee initialen? Hoe bereik je publiek dat op mute staat en voortdurend afgeleid wordt door openstaande apps?

Na deze training
  • Kun je ook online inspirerend presenteren
  • Weet je welke technieken je in kunt zetten om je publiek aangehaakt te houden in Zoom of Teams
  • Heb je meer invloed met je online verhalen

Deze training is geschikt voor ambitieuze professionals die meer invloed met hun online presentaties willen hebben. In een halve dag leer je een interactief verhaal ontwerpen en presenteren in de online omgeving. Je ontdekt welke storytelling technieken en virtuele tools je in kunt zetten om je publiek aangehaakt te houden.

Je wordt hierbij begeleid door een ervaren trainer met een achtergrond in film en theater. We werken we met een mix van instructies, voorbeelden en real-time oefenen. Hierdoor blijft je energieniveau constant hoog.

Wat gaan we doen?

Programma

  • We leren je storytelling technieken die je keer op keer kunt gebruiken als je anderen online wilt overtuigen.
  • We laten je zien hoe je slim interacteert met je publiek in Teams of Zoom.
  • Je ontdekt hoe je de chat, live vragen en online tools in kunt zetten.
  • Tot slot besteden we ook aandacht aan jouw persoonlijke presentatie: hoe maak je goed contact in een online omgeving?
  • Je voert jouw verhaal live uit in Teams. Je krijgt feedback op zowel het verhaal, je online technieken als je persoonlijke presentatie.
  • Inclusief het papieren boek Storydesign

Data, prijs en locatie

Deze training van een halve dag start op verschillende data in april, mei, juni, juli, september, oktober en november 2022. Na inschrijving krijg je te horen op welke dag je bent ingepland.

Deze training is gratis in het kader van NL leert door (normaal € 422,50) en vindt online plaats in Microsoft Teams. We gaan ervan uit dat je de basics van online platforms beheerst: je kunt videobellen, de chatfunctie gebruiken en je beeldscherm delen.

"Interactief en leerzaam, geen ruimte om te duiken, je moet lekker meedoen en uit je comfortzone en dat is precies waar je hier voor zit. Feedback is altijd opbouwend waardoor je ook durft te experimenteren"


Is dit de 'NL leert door' training die je zoekt? Meld je aan!
Schrijf je nu gratis in

Meer data

Meer weten?

Bel ons op +31 (026) 2222570 of mail ons via NLleertdoor@nobbemieras.nl.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven