Coronavirus: trainingen op locatie vanaf 7 juni weer mogelijk, online trainingen blijven beschikbaar Meer informatie.

Hero video

Online presenteren: Storytelling & Interactie

4 uren € 422,50 6 deelnemers

Ook als je online via Teams of Zoom een verhaal vertelt, wil je dat je verhaal indruk maakt. Je wilt echt iets teweegbrengen. Maar hoe doe je dat als je gesprekspartners alleen zichtbaar zijn als zwart vlak met twee initialen? Hoe bereik je publiek dat op mute staat en voortdurend afgeleid wordt door openstaande apps?

Na deze training
  • Kun je ook online inspirerend presenteren
  • Weet je welke technieken je in kunt zetten om je publiek aangehaakt te houden in Zoom of Teams
  • Heb je meer invloed met je online verhalen

Deze training is geschikt voor ambitieuze professionals die meer invloed met hun online presentaties willen hebben. In een halve dag leer je een interactief verhaal ontwerpen en presenteren in de online omgeving. Je ontdekt welke storytelling technieken en virtuele tools je in kunt zetten om je publiek aangehaakt te houden.

Je wordt hierbij begeleid door een ervaren trainer met een achtergrond in film en theater. We werken we met een mix van instructies, voorbeelden en real-time oefenen. Hierdoor blijft je energieniveau constant hoog.

Wat gaan we doen?

Programma

  • We leren je storytelling technieken die je keer op keer kunt gebruiken als je anderen online wilt overtuigen.
  • We laten je zien hoe je slim interacteert met je publiek in Teams of Zoom.
  • Je ontdekt hoe je de chat, live vragen en online tools in kunt zetten.
  • Tot slot besteden we ook aandacht aan jouw persoonlijke presentatie: hoe maak je goed contact in een online omgeving?
  • Je voert jouw verhaal live uit in Teams. Je krijgt feedback op zowel het verhaal, je online technieken als je persoonlijke presentatie.

Praktisch

Deze training van een halve dag vindt online plaats in Microsoft Teams. We gaan ervan uit dat je de basics van online platforms beheerst: je kunt videobellen, de chatfunctie gebruiken en je beeldscherm delen. Mocht je daar behoefte aan hebben dan ben je een half uur voor aanvang online welkom voor een kleine tour door de Teams-omgeving van deze training.

"Interactief en leerzaam, geen ruimte om te duiken, je moet lekker meedoen en uit je comfortzone en dat is precies waar je hier voor zit. Feedback is altijd opbouwend waardoor je ook durft te experimenteren"


Is dit de training die je zoekt? Meld je aan!

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.

Natalie Holwerda-Mieras

Trainer / eigenaar

Geweldige training door een geweldige trainer! Veel geleerd over presenteren, welke stijl bij me past maar ook persoonlijke aspecten worden besproken. Heel waardevol!

Natalie Holwerda – Mieras (1969) is mede eigenaar van Nobbe Mieras trainingen. Zij volgde een theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem, waarna zij jarenlang werkte als regisseur en schrijver voor theater en televisie. In 1993 richtte zij Theaterwerkplaats Ode op. Zij zou tot 2002 artistiek leider van deze werkplaats blijven. In 2002 maakte zij de overstap naar de trainingswereld. Ze werkte als freelance- en presentatietrainer voor diverse opdrachtgevers. Vanaf het begin van de oprichting van Nobbe trainingen in 2004 was Natalie nauw betrokken bij het bureau, als trainer en als ontwikkelaar. Begin 2009 werd ze partner waarna de naam van het bureau veranderd werd naar Nobbe Mieras trainingen.

Mail Natalie

Annemarie Wisse

Accountmanager / Trainer

Annemarie was ver boven gemiddeld niveau. Niet alleen omdat ze de lesstof zo goed brengt, maar juist om alle aandacht eromheen die ze geeft. Je zit in een groep, en het voelt toch alsof ze dit voor jou alleen doet.

Annemarie Wisse (1970) studeerde in 1994 af aan de Amsterdamse Toneelschool. Ze speelde bij diverse theatergezelschappen en voor televisie. Daarnaast ging ze aan de slag als trainingsacteur. In 2001 voltooide ze de opleiding tot professioneel trainer en werkte sindsdien in zowel de profit- als non-profitsector als trainer. Zij specialiseerde zich ondermeer in presentatietechnieken. Naast haar werk als trainer en actrice schreef Annemarie ook voor het theater. Annemarie is werkzaam bij Nobbe Mieras trainingen als accountmanager en trainer.

Mail Annemarie

Jeroen de Waard

Trainer

“Jeroen combineert een prettige sfeer met een scherpe inhoudelijke analyse”

Jeroen de Waard (1974) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Na zijn afstuderen aan de Academie voor Drama in 2006 werkte hij als acteur en regisseur. In 2012 richtte hij met Sjoerd Wintzen theatergroep De Braafste Jongetjes van de Klas op. Zij speelden voorstellingen in het theater en op festivals. Hiernaast werkt Jeroen al jarenlang als trainer in interpersoonlijke vaardigheden. Hij gelooft heilig in de positieve impact die professionals kunnen maken, mits ze een goed verhaal hebben natuurlijk.

Mail Jeroen

WM_190701_31.jpg
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven