Over ons

Wat we doen

Nobbe Mieras trainingen houdt zich uitsluitend bezig met de kunst van het presenteren. Het bureau werkte in de afgelopen vijftien jaar aan duizenden sterke presentaties van hoogopgeleide professionals. Dat deed Nobbe Mieras in opdracht van gerenommeerde bedrijven als AkzoNobel, ABN AMRO en Accenture, maar ook in opdracht van individuele klanten.

De Volkskrant, Trouw en Psychologie Magazine schreven over het werk van Nobbe Mieras. Daarnaast publiceerde Nobbe Mieras drie veelgeprezen boeken over presenteren:  Meestersprekers (2010), waarin 19 bekende sprekers de geheimen van het spreken onthullen, Speak up dear! (2012), een boek over de issues die hoogopgeleide vrouwen hebben als ze spreken en Storydesign (2017) waarin het ontwerpen van strategisch ijzersterke verhalen centraal staat.

Als een van de weinige presentatiebureaus bestrijkt de expertise van Nobbe Mieras alle mogelijke aspecten van het presenteren:  storydesign, storytelling, slides, uitstraling, spreekangst en zelfpresentatie. Het bureau werkt met methodieken waaraan jarenlange ervaring ten grondslag ligt.

De senior trainers van Nobbe Mieras zijn allen stevig geworteld in de praktijk van het presenteren. Zij  weten als geen ander hoe verhalen geïntegreerd kunnen worden in de bedrijfscommunicatie. Het bureau werkt nauw samen met specialisten als psychologen, image-consultants en mediatrainers. Hierdoor verdiept de kennis van Nobbe Mieras zich voortdurend.

Op het kantoor in Arnhem worden de individuele coachings verzorgd. Groepstrainingen worden op een buitenlocatie of bij de klant in huis gegeven. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er in kleine groepen van maximaal zes personen gewerkt. Iedere deelnemer krijgt hierdoor de kans om al tijdens de training met de aanwijzingen van de trainer aan de slag te gaan. Niet alleen het kennisniveau maar ook het vaardigheidsniveau neemt hierdoor zichtbaar toe.

Klanten geven aan dat ze de manier van werken als intensief en diepgaand ervaren. Ze zeggen vaak dat de trainingen van Nobbe Mieras anders zijn. Dat komt omdat het bij Nobbe Mieras nooit om de tips en de trucs, maar altijd om de essentie van goed presenteren gaat.