Hero video

Storydesign en Storytelling

Ontdek hoe je slimme, glasheldere en meeslepende presentaties ontwerpt waarmee je meer invloed hebt dan ooit.

Ontdek wat Storytelling voor jouw carrière doet

Er schuilt een grote kracht in Storytelling, maar in de praktijk is het best lastig om ermee aan de slag te gaan. Zo maar een beetje mooie verhalen vertellen is leuk voor bij het kampvuur, maar werkt niet in een professionele omgeving. Om in een werkomgeving profijt te hebben van Storytelling, zul je met wat meer strategische methodieken aan de slag moeten. Wij hebben een uitgekiend aanbod voor je klaarstaan waarmee je echt een grote stap in je strategische communicatie zult maken.

De Storydesign en Storytelling methode

In de trainingen Storydesign en Storytelling brengen we de werelden van klassieke retorica, theater, film en psychologie bij elkaar. Je leert eerst hoe je ijzersterke verhalen ontwerpt die je vervolgens tot leven brengt door middel van Storytelling. Het resultaat? Glasheldere en meeslepende presentaties waarmee je meer invloed hebt dan ooit.

Welke Storytelling training past bij jou?

Wil je aan de slag met deze methode, dan bieden we je een aantal opties, in een oplopende tijdsinvestering.

Wil je thuis aan de slag en op je eigen tempo leren om strategische verhalen te vertellen? Kijk dan naar onze e-course.

Wil je een leuke eendaagse training bomvol inspiratie en handige tips volgen? Kijk dan naar onze eendaagse Storydesign en Storytelling.

Wil je het niet bij inspiratie en tips houden, maar wil je een stevig fundament leggen onder al je strategische verhalen? Kijk dan naar onze tweedaagse training Storydesign en Storytelling.

Opereer je op strategisch niveau en is overtuigen voor jou een wezenlijk onderdeel van je werkzaamheden? Kijk dan naar onze driedaagse training Storydesign en Storytelling.

Ben je een leider en is het vertellen verhalen onderdeel van hoe succesvol je bent? In onze vierdaagse training Storydesign en Storytelling leer je hoe je jouw invloed door het vertellen van verhalen definitief vergroot.

Twijfel je bij het zien van deze opties? Of zoek je net iets anders? Neem dan even contact met ons op, we helpen je vrijblijvend met eerlijk advies.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.