Presentatie Fundamentals

Presentatie Fundamentals

Je geeft een paar keer per jaar een presentatie: je leidinggevende vraagt je een update te doen van een recent project, tijdens een teamuitje moet je een spontaan praatje voor je collega’s houden of je wordt gevraagd een voorstel in de vergadering toe te lichten. Het is belangrijk om je presentatievaardigheden op niveau te hebben zodat je dit op een overtuigende en ontspannen manier kunt doen.

Aanmelden voor deze training

Als je goed en vlot moet kunnen presenteren is de training Presentatie Fundamentals geschikt voor je. We leren je een aantal razend handige manieren om je verhaal snel en goed voor te bereiden. Hierdoor kun je op een overtuigende manier grote maar ook kleinere presentaties ‘on the spot’ houden. Je staat nooit meer met je mond vol tanden omdat je voor iedere gelegenheid de juiste handvatten en methodieken hebt om helder en vlot te presenteren.

Presentatievaardigheden

Deze training geeft je de middelen in handen waarmee je voor iedere gelegenheid een presentatie kunt ontwerpen. Maar we helpen je ook om goed en ontspannen voor de groep te staan. We laten je zien hoe je zonder gedoe praatjes kunt houden voor ieder soort publiek. Hierdoor hoef je niet meer als een opgeprikte acteur een kunstje af te draaien, maar blijf je tijdens het presenteren dicht bij jezelf. Je gaat echt praten met je publiek en leert hoe je interactie kunt gebruiken om enthousiasme te creëren.

Training Presentatie Fundamentals

  • We geven je de vaardigheid waarmee je in alle omstandigheden snel en efficiënt een presentatie ontwerpt. Nooit meer door de bomen het bos niet meer zien, maar heldere en overtuigende verhalen houden.
  • Je leert welke voorbereiding bij welke gelegenheid past.
  • We leren we je een vorm van ‘presentatie-steno’. Hierdoor ben je in staat om je presentatie razendsnel te noteren, te ordenen en te onthouden.
  • Je maakt kennis met inzichten uit de oudheid, maar ook de laatste wetenschappelijke inzichten over hoe je je publiek overtuigt. Je ontdekt welke elementen altijd onthouden worden door je publiek en welke per definitie niet.
  • We leren je simpele trucjes waarmee zelfs eenvoudige praatjes leuk worden om naar te luisteren.
  • Je ontdekt hoe je deskundig en warm overkomt zonder dat je toneel hoeft te spelen.
  • Je leert PowerPoint slides maken die de presentatie versterken in plaats van het publiek vervelen.
  • Na de training krijg je je opnames met al je presentaties digitaal toegestuurd.

Tijdens deze interactieve training zul je je geen minuut vervelen en leer je stap voor stap hoe je je in iedere situatie fantastisch presenteert.

Aanmelden

Tot slot

Een logisch vervolg op deze training is de eendaagse Storytelling training.

Tijdsbesteding
2 dagen

Aantal deelnemers
Maximaal 6 deelnemers

Prijs Presentatie Fundamentals 2019
€ 1.695,- inclusief het boek Storydesign’.  Inclusief de digitale Storydesigner. Exclusief 21% BTW. Exclusief locatiekosten € 160,-
Afhankelijk van de situatie wordt de training belast met btw. Wanneer je in aanmerking komt voor een btw-vrijgestelde trainingsprijs berekenen wij een toeslag van 10%.

Locatie
Zeist en Amsterdam

Data
Code Data
19.E.6 Dag 1 ma 28 okt 2019 Open
19.E.6 Dag 2 ma 11 nov 2019 Open
Locatie Zeist
19.E.7 Dag 1 vr 29 nov 2019 Open
19.E.7 Dag 2 vr 13 dec 2019 Open
Locatie Amsterdam
Quotes

“Erg goede praktische training, met een zeer deskundige, prettige trainster. Fijne, veilige sfeer. Prettige omgeving en leuke mede-cursisten. Kortom, geslaagde training.”
anoniem

“Zeer leerzaam, praktisch, veilig, klein groepje en erg gezellig! In de toekomst is presenteren geen straf meer en wie weet wordt het zelfs een feestje.”
C. Bekkering, Algemeen directeur

“Fijne training. Veel praktische handvatten/tips en tricks geleerd die toepasbaar zijn in mijn functie.”
S. Vogelezang, Business Manager Esri Nederland

“Top training! Zeer nuttig, boeiend gegeven. Ontzettend veel voorbeelden.”
anoniem

“Doelgericht. Effectief. Goed tempo. Goede feedback. Fijne docent.”
anoniem

“Top! Waardevol.”
R. Seignette, Programma manager Havenbedrijf

“Super leerzame training.”
anoniem

“Zeer veel te leren, stof direct beschikbaar in de praktijk. Super interactie met de docent.”
M. Drenthe, Java Developer Qualogy