Presentatiecoach Arnhem

Presentatiecoach Arnhem

Veel van onze klanten zijn door hun agenda of positie niet in de gelegenheid om een groepstraining op het gebied van spreken voor een groep, spreekangst of zelfpresentatie aan tafel te volgen.
Soms worstelen klanten met onderwerpen die overlap hebben met allerlei verschillende trainingen zodat onduidelijk is welke training de beste oplossing biedt. In al deze gevallen is het individueel werken met een  presentatiecoach handig. Je krijgt maatwerk en kunt in korte tijd grote stappen zetten.

Aanmelden voor deze training

Presentatiecoach

Iedere training die je op onze site vindt kan in de vorm van een individuele presentatiecoaching worden aangeboden. We hanteren meestal de omrekenregel: 1 dag groepstraining = 1 dagdeel individuele presentatiecoaching.
Een voorbeeld: als je het volledige programma van Presenteren zonder Spreekangst individueel wilt volgen heb je meestal twee dagdelen van 4 uur nodig. Het voordeel van het inhuren van een presentatiecoach is dat je ook combinaties van trainingen, toegespitst op jouw individuele situatie,  kunt samenstellen. Verder  zijn coachingssessies natuurlijk flexibeler in te plannen en biedt de een-op-een setting meer discretie.

  • Een individuele presentatie coaching sessie bestaat in de regel uit een dagdeel van 4 uur.
  • Op verzoek kan er langduriger contact onderhouden worden met de presentatiecoach. Denk hierbij aan telefonische follow-ups over een langere periode van tijd of korte terugkomsessies.
  • Na een presentatie coaching sessie blijft de coach beschikbaar voor vragen of eventuele problemen. Zo heb je altijd een professional achter de hand om issues tegen aan te houden.
  • De meeste klanten kiezen ervoor om naar ons kantoor te komen. Hier werken we in een rustige omgeving die voorzien is van alle faciliteiten.
  • De individuele presentatie coaching is de meest flexibele vorm van training. Daardoor is het bijna altijd mogelijk om de coaching op een agendatechnisch gunstig moment in te plannen.
  • Bij coachings rond lunchtijd verzorgen wij een lunch.

De trainer kan in een telefonisch gesprek aangeven wat de verwachte resultaten zijn. Bel gerust om een vrijblijvend advies hierover te krijgen.

Aanmelden

Tot slot

Tijdsbesteding
Afhankelijk van beginsituatie en doelstellingen.

Prijs
Tarieven beschikbaar op aanvraag.

Quotes

“Mijn doelstelling was om een volgend niveau te halen, mijzelf te verbeteren. In dat opzicht was de 1 op 1 training de beste keuze. De doelstelling heb ik overigens ruim gehaald. De theoretische achtergrond en de feedback gaven me dat wat ik zocht. Het tempo was hoog. Buitengewoon goede training, ook met de ervaring die ik al had. Goede klik met Natalie. Hier zit een tevreden cursist.”  Eppo Steenhuisen, eigenaar Askja reizen.

“Wat een fantastische specialiste is de trainer op haar gebied en hoe inspirerend in het overbrengen van haar ervaring. Heerlijk! Ze heeft me enorm geholpen beter te worden.”
M. Reijntjes, Directeur Nederlandse Sales Academie

“Buitengewoon effectief.
anoniem

“Vriendelijk, deskundige trainer die precies op maat werkt en in hoog tempo mijn inzicht en vaardigheden aanscherpt en vergroot.”
F. Korff, eigenaar Fast

Dit was een goede, nuttige coaching en precies wat ik nodig had. Ik vond het voorgesprek ook heel prettig en inzicht gevend.
anoniem

“Gedegen voorbereiding door de trainer. Eerlijk en warm tegelijk. Zeer persoonlijke aandacht. Gedegen analyse gegoten in zeer praktische tips.”
Anoniem