Workshop presenteren

Workshop presenteren

Nobbe Mieras trainingen kiest er bewust voor om haar trainingen in kleine groepen van vijf tot zes personen te laten plaatsvinden. Hierdoor waarborgen we dat een training niet alleen op kennisniveau iets oplevert, maar ook op vaardighedenniveau. Toch zijn er allerlei situaties waarin het wél goed en leuk  is om kortere sessies voor grotere groepen te organiseren. Het kan bijvoorbeeld voor een bedrijf van belang zijn dat een grotere groep medewerkers vertrouwd raakt met een onderwerp zodat ze er op een later tijdstip dieper op in kunnen gaan. Of een organisatie wil haar medewerkers een workshop presenteren aanbieden als feestelijke aftrap van een seizoen of om medewerkers te prikkelen na te denken over hun presentaties.

Aanmelden voor deze training

Presentatie workshop voor grote groepen

Mocht je ook een grotere groep mensen een korte, interessante workshop rondom presenteren willen aanbieden, kijk dan eens bij ons aanbod van trainingen. Hier krijg je een algemeen beeld van wat er mogelijk is aan onderwerpen voor een workshop presenteren. Als het lastig is om scherp te krijgen wat interessant zou zijn voor een groep medewerkers, neem dan gerust contact op met ons. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van workshops op maat voor grote en kleine groepen. We kunnen vrij goed inschatten welke onderwerpen geschikt zijn voor jouw organisatie en welke resultaten je ermee bereikt. We vinden het leuk om vrijblijvend te sparren over de beste mogelijkheden.

  • Het is mogelijk om te werken met kant en klare workshops presenteren.
  • Er kan een op maat gemaakt programma opgesteld worden.
  • Het is mogelijk om met meerdere trainers tegelijkertijd workshops presenteren te laten verzorgen.
  • We beschikken over een uitgebreide groep vakspecialisten die ingeschakeld kunnen worden voor hele specifieke workshops zoals ‘stem’ of ‘imago’. Als het iets met presenteren te maken heeft hebben wij het in huis.
  • Workshops kunnen ook in een groter geheel ingepast worden. Zo kan bijvoorbeeld een congres of een studiedag gedeeltelijk ingevuld worden door een workshop ‘charisma’ of ‘pitchen’.
Aanmelden

Tot slot

Tijdsbesteding
Afhankelijk van beginsituatie en doelstellingen.

Prijs
Tarieven beschikbaar op aanvraag.

Quotes

“Helder en prikkelend.”
anoniem

“Zeer inspirerend.”
anoniem

“Bijzonder informatief en boeiend. Veel opgestoken en enorm genoten!
A. van Lijf, NPO

“De juiste combinatie van theorie en praktijk. Ik weet zeker dat dankzij de workshop onze presentaties sterker en overtuigender worden.”
Cora Zaaijer, MT Lievens communicatie