Veelgestelde vragen

Vraag 1. Ik twijfel tussen twee trainingen, hoe kom ik er achter wat de beste keuze is?

Als je twijfelt is het verstandig om even contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als we denken dat de trainingen uit ons aanbod voor jou niet de beste keuze zijn, zullen we dat eerlijk aangeven.

Vraag 2. Kan ik deze training ook individueel volgen?

Ons hele aanbod is ook op individuele basis te volgen. In de regel vinden individuele sessies bij ons in Arnhem op kantoor plaats.

Vraag 3. Zijn jullie trainingen in het Engels beschikbaar?

De open inschrijvingstrainingen vinden grotendeels in het Nederlands plaats. Onze training Storydesign bieden we ook open aan in het Engels. Ons gehele aanbod kan echter ook in het Engels plaatsvinden als een in-company, maatwerk of coaching.

Vraag 4. Verzorgen jullie ook trainingen in het buitenland?

Wij verzorgen regelmatig trainingen of coachings voor onze klanten in het buitenland. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Vraag 5. Waar worden de trainingen gegeven?

De open inschrijvingen worden verzorgd in de omgeving van Utrecht en Amsterdam.
De in-company trainingen vinden plaats op een locatie naar voorkeur van de opdrachtgever.
De individuele coaching wordt op ons kantoor in Arnhem gegeven of tegen meerprijs op locatie.

Vraag 6. Hoe weet ik of deze training de investering waard gaat zijn?

Ons doel is jou te helpen je presentatie op een hoger niveau te tillen, daar zullen we ons voor inzetten. Het blijkt uit de evaluaties dat klanten ons uitzonderlijk hoge beoordelingen geven. Je mag dus verwachten dat je na afloop van de training of coaching een flinke stap gemaakt hebt. Mocht je om welke reden dan ook, toch ontevreden zijn, zullen we er alles aan doen om je alsnog resultaat te laten behalen. En als het in uitzonderlijke gevallen helemaal niet blijkt te klikken, valt er met ons altijd te praten over een passende oplossing.

Vraag 7. Bij de open inschrijvingen staat locatiekosten. Wat houdt dit in?

Bij de open inschrijvingen worden locatiekosten berekend, dit is voor de huur van de locatie, verzorging van koffie en thee, lunch en eventueel diner. Mocht je willen overnachten tussen twee trainingsdagen door, zit dit niet in de prijs inbegrepen. Je kunt wel contact met ons opnemen zodat wij een boeking voor je verzorgen.

Vraag 8. Wat gebeurt er nadat ik me ingeschreven heb?

Je ontvangt van ons per mail een bevestiging van je inschrijving. Ongeveer drie weken voor aanvang van de training ontvang je verdere informatie zoals tijden en locatie.

Vraag 9. Moet ik iets voorbereiden?

Voor sommige trainingen vragen we je een korte presentatie voor te bereiden. Je krijgt deze opdracht ruim van te voren per brief of mail.

Vraag 10. Kan ik bij meerdaagse trainingen huiswerk verwachten?

Bij meerdaagse trainingen hoort inderdaad huiswerk. Reken op minimaal een uur extra voorbereiding.

Vraag 11. Wat gebeurt er met de video opnames die jullie van me maken?

Na afloop van de training ontvang je een VIMEO link met daarop al jouw eigen video opnames. We bewaren deze opnames enkele weken voor het geval er iets mis gaat met de link. Hierna verwijderen wij de opnames in verband met bescherming van de privacy en is het niet meer mogelijk oude opnames op te vragen.

Vraag 12. Kan er discreet met mijn gegevens omgegaan worden?

Al onze trainers en medewerkers hebben de plicht om informatie over hun klanten die ze tijdens het uitvoeren van ons werk te weten zijn gekomen geheim te houden.

Vraag 13. Kan ik ook een BTW-vrije factuur ontvangen?

Over onze trainingen en coachings wordt 21% BTW gerekend. Het kan zijn dat je zelf, of de organisatie waar je voor werkt, geen BTW kunt terugvorderen. Aangezien we ingeschreven zijn in het CRKBO-register, kunnen we ons aanbod ook BTW-vrij aanbieden. Hiervoor berekenen we een compensatietoeslag van 10%.
Je bent particulier, ZZP-er die BTW vrijgestelde diensten levert, of werknemer bij een bank, overheidsinstelling, verzekeraar, culturele, zorg- of welzijnsinstelling. Hierdoor ben je vrijgesteld van BTW.
Bij ons open aanbod kun je op het inschrijfformulier kiezen uit de opties:

Factuur met BTW:
Als je voor deze optie kiest betaal jij, of de organisatie waar je werkt, 21% BTW. Facturen met BTW worden verstuurd vanuit ‘Nobbe Mieras Trainingen’.

Factuur vrijgesteld van BTW:
We rekenen over de factuur een toeslag van 10%. Facturen zonder BTW worden verstuurd vanuit ‘Nobbe Mieras’.

Over ons