Hoe kunnen we je helpen?

Header image

Heb je vragen, wil je vrijblijvend advies of wil je meer informatie? Bel ons op voor een snelle reactie of stuur een mail (antwoord binnen een werkdag).

Contact

Je bereikt ons op werkdagen van 8.30 - 17.30 via (026) 44 63 002 of info@nobbemieras.nl

Adres

Parkstraat 31
6828 JC Arnhem

Route

Vanaf Station Arnhem-Velperpoort ben je binnen 10 minuten bij Nobbe Mieras. Loop tegenover het station rechtsaf de Steenstraat in. Sla na 150 meter linksaf de Spijkerlaan in en vervolg deze, deze gaat over in de Kastanjelaan. Na 350 meter sla je rechtsaf de Parkstraat in. Na 50 meter vind je aan je rechterhand ons kantoor.

Achter ons pand hebben we eigen parkeerplaatsen. Met de auto kom je hier door naar de 2e Spijkerdwarsstraat 77 te rijden. Hier vind je de ingang naar ons parkeerterrein en de achterzijde van ons pand. Laat ons even weten dat je komt via secretariaat@nobbemieras.nl, dan reserveren we een plek voor je.

Aan de voorzijde van ons gebouw is er ook gelegenheid om te parkeren, maar dit is wel betaald. Uitsluitend aan de zijde van ons pand kun je vrij parkeren. De parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat zijn gereserveerd voor vergunninghouders.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.