Hero video

Presentatiecoach Arnhem (ook virtueel)

Soms ben je door je agenda of positie niet in de gelegenheid om een groepstraining op het gebied van spreken voor een groep, spreekangst of zelfpresentatie aan tafel te volgen. Of je worstelt met onderwerpen die overlap hebben met allerlei verschillende trainingen zodat onduidelijk is welke training de beste oplossing biedt. In al deze gevallen is het individueel werken met een  presentatiecoach een uitkomst. Je krijgt maatwerk en kunt in korte tijd grote stappen zetten.

Presentatie coaching op maat

  • Een individuele presentatie coaching sessie bestaat in de regel uit een dagdeel van 4 uur.
  • Op verzoek kan er langduriger contact onderhouden worden met de presentatiecoach. Denk hierbij aan telefonische follow-ups over een langere periode van tijd of korte terugkomsessies.
  • Na een presentatie coaching sessie blijft de coach beschikbaar voor vragen of eventuele problemen. Zo heb je altijd een professional achter de hand om issues tegen aan te houden.
  • De meeste klanten kiezen ervoor om naar ons kantoor te komen. Hier werken we in een rustige omgeving die voorzien is van alle faciliteiten.
  • De individuele presentatie coaching is de meest flexibele vorm van training. Daardoor is het bijna altijd mogelijk om de coaching op een agendatechnisch gunstig moment in te plannen.
  • Bij coachings rond lunchtijd verzorgen wij een lunch.

Is dit de coaching die je zoekt? Meld je aan!
Meld je vrijblijvend aan voor deze maatwerk optie. We nemen binnen een werkdag contact met je op.
Meld je nu aan

Vraag hier een coachingstraject aan

Heb je een vraag over onze coachingstrajecten?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven