Hero video

Story Consultancy (ook virtueel)

Je organisatie staat voor de opgave om een belangrijke presentatie te verzorgen waar grote belangen mee gemoeid zijn. Misschien moet jullie CEO een roadshow presenteren over de komende reorganisatie. Of staat er een presentatie op stapel waar veel pers bij verwacht wordt. Of moet er funding binnengesleept worden voor een nieuw project. In al die situaties kun je de hulp van een professional gebruiken. Nobbe Mieras heeft een indrukwekkend trackrecord in de begeleiding van deze trajecten, zowel live als online.

We helpen teams of leiders die voor belangrijke optredens staan met alle onderdelen van Storydesign en Storytelling: de juiste analyse maken, het juiste frame kiezen en een overtuigend strategisch verhaal ontwerpen. We doen dit met een heldere methodiek die verrassend veel resultaat in verrassend weinig tijd oplevert.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden vind je hier een aantal geanonimiseerde casussen uit onze praktijk:

  • Een fundraiser mag jaarlijks een oproep doen bij een event om donaties op te halen. Na een sessie Story Consultancy haalt hij 45.000 euro meer op dan het jaar daarvoor.
  • De raad van bestuur van een organisatie staat voor de opgave om een roadshow voor alle medewerkers en stakeholders te verzorgen. Ze worden geacht hun nieuwe visie in een appellerend en samenbindend verhaal neer te zetten. Last minute besluiten zij hun bestaande materiaal overboord te gooien en een aantal Story Consultancy sessies te beleggen. Na afloop zegt een medewerker: “Het is voor het eerst dat ik bij zo’n event een gevoel van trots voelde over onze organisatie”. 
  • Een stichting roept voorafgaand aan een groot subsidietraject onze hulp in. We begeleiden de organisatie met het vermijden van valkuilen en het inzetten op het juiste frame. Met behulp van hun nieuwe verhaallijn halen ze een subsidie van meer dan 10 miljoen binnen.

Tijdsbesteding

In overleg. Neem gerust contact op. We bespreken vrijblijvend de mogelijkheden en kunnen vooraf een adequate inschatting geven van de benodigde tijdsinvestering.

Prijs

Tarieven beschikbaar op aanvraag.


Is Story Consultancy wat je zoekt? Meld je aan!
Meld je vrijblijvend aan voor deze maatwerk optie. We nemen binnen een werkdag contact met je op.
Meld je nu aan

Ook een sterk verhaal maken?

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven