Hero video

Online training Storydesign

9,4
(51 ervaringen)
0,5 dagen 6 deelnemers

Een sterke presentatie boeit vanaf het allereerste moment, is kraakhelder en blijft lang hangen in de hoofden van de luisteraars. Toch komen veel sprekers niet veel verder dan het chronologisch oplezen van eindeloze hoeveelheden bullet points. Ze drijven hun publiek eerder tot wanhoop dan dat ze overtuigen. Dat is jammer, zeker als je bedenkt dat dit niet nodig is.

De online training Storydesign leert je de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles, maar maakt je ook vertrouwd met de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding. We laten je zien hoe je samenhangende en overtuigende presentaties maakt die echt indruk maken.

Na deze training
 • Kun je snel overtuigende verhalen ontwerpen die je publiek raken én goed onthouden worden.
 • Weet je hoe je het vertrouwen van je toehoorders wint, hoe je hen op jouw manier naar de realiteit laat kijken en – niet onbelangrijk – hoe je hen aanzet tot actie.
 • Kun je jouw verhaal snel en overzichtelijk noteren in de digitale Storydesigner.

Het geheim van een succesvolle presentatie zit aan de achterkant: het ontwerp van je verhaal bepaalt grotendeels de impact van je presentatie. En over het ontwerpen van invloedrijke verhalen is veel meer bekend dan de meeste mensen weten.

De training Storydesign laat je kennismaken met de psychologische principes van het overtuigd raken. Je ontdekt hoe je je verhaal inricht op dit proces en hoe je samenhangende presentaties ontwerpt die echt indruk maken. Doordat je leert werken met een razendhandige notitie-techniek bouw je snel aansprekende presentaties. Met als gevolg dat je publiek je begrijpt, geboeid is en overtuigd raakt.

Wat gaan we doen?

Programma

 • Deze training vindt online in Teams plaats.
 • Je leert de principes van Storydesign toepassen: snel en effectief presentaties ontwerpen voor verschillende doelgroepen met verschillende belangen.
 • Je ontdekt hoe je zowel de onderbuik als het hoofd van je publiek kunt raken.
 • Je maakt kennis met inzichten uit de oudheid, maar ook de laatste wetenschappelijke inzichten over beïnvloeding.
 • Je leert PowerPoint-slides maken die je verhaal versterken in plaats van verzwakken.
 • Je leert werken met een razendhandige notitie-techniek waarmee je snel en overzichtelijk verhalen ontwerpt.
 • Je kunt Storydesign-methode gebruiken voor het maken van presentaties, maar ook bij het doen van voorstellen in een vergadering of in een een-op-een gesprek.
 • Inclusief het papieren boek Storydesign

Data, prijs en locatie

Deze training van een halve dag start op verschillende data in mei, juni, juli, september, oktober en november 2022. Na inschrijving krijg je te horen op welke dag je bent ingepland.

Deze training is gratis in het kader van NL leert door (normaal € 422,50) en vindt online plaats in Microsoft Teams. We gaan ervan uit dat je de basics van online platforms beheerst: je kunt videobellen, de chatfunctie gebruiken en je beeldscherm delen.

Storydesign is een hele sterke methode om snel een goed verhaal op te bouwen. Je leert in korte tijd tot de kern van je boodschap te komen en geeft je een kapstok om de opbouw aan op te hangen. Aanrader!

Waarom Nobbe Mieras
 • Trainers die uit het theater komen én evidence-based werken
 • Preferred supplier van gerenommeerde bedrijven aan de Zuidas
 • Een gemiddelde score van 9,3 uit honderden ervaringen op Springest

Is dit de 'NL leert door' training die je zoekt? Meld je aan!
Schrijf je nu gratis in

Meer data

Meer weten?

Bel ons op +31 (026) 2222570 of mail ons via NLleertdoor@nobbemieras.nl.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven