Hero video

Online training 'Speak up dear!'

9,2
(13 ervaringen)
0,5 dagen 6 deelnemers

Jezelf presenteren voor of in een groep is een fantastisch middel om je professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die zichzelf profileert moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen.

Na deze training
 • Weet je hoe je draagvlak kunt creëren en behouden
 • Heb je zowel de valkuilen als de kansen die jij als professional hebt scherp in beeld.
 • Ben je in staat jezelf slim te profileren door gebruik te maken van ‘The Big Two' uit de sociale pychologie’: competentie en warmte.

Presentatie- en profileringstraining voor vrouwen

Het heeft Hillary Clintons spindoctors heel wat slapeloze nachten gekost. Als ze te stevig optrad vonden de kiezers haar onaantrekkelijk, maar als ze zich te vrouwelijk opstelde ging het ten koste van haar gezag. Helaas beperkt dit dilemma zich niet tot de presidentskandidaten. Overal waar vrouwen werken steken deze vragen de kop op. Deze training Speak up dear! laat je zien hoe je met dit dilemma af kunt rekenen. Het geeft vrouwelijke professionals de middelen in handen om zichzelf te profileren èn geaccepteerd te worden.

Wat gaan we doen?

Programma

 • Je ontdekt aan de hand van videobeelden waardoor uitstraling bepaald wordt. Waarom overtuigde Donald Trump wel in zijn presentatie en Hillary Clinton niet?
 • Je leert onderscheiden waarom vrouwen zich (onbewust) vaak tegen laten houden zich te profileren en zichtbaar te zijn in de organisatie.
 • Je leert eigen en andermans gedrag te lezen door in te zoomen op ‘The Big Two’, namelijk competentie  en warmte.
 • Zelfpromotie en profilering is in het algemeen een issue bij vrouwen. In deze training krijg je inzicht in hoe zelfpromotie werkt en wat het belang ervan is. Je oefent met het presenteren van je wapenfeiten en krijgt hier feedback op.
 • Je leert hoe je naast investeren op ‘competentie’ ook kan investeren in ‘warmte’ om zo optimaal draagvlak in je omgeving te behouden.
 • Omdat deze training insteekt op het vergroten van kennis- én vaardighedenniveau, werken we in een kleine groep van maximaal 6 vrouwen.
 • Inclusief het papieren boek 'Speak up dear!'

Data, prijs en locatie

Deze training van een halve dag start op verschillende data in mei, juni, juli, september, oktober en november 2022. Na inschrijving krijg je te horen op welke dag je bent ingepland.

Deze training is gratis in het kader van NL leert door (normaal € 422,50) en vindt online plaats in Microsoft Teams. We gaan ervan uit dat je de basics van online platforms beheerst: je kunt videobellen, de chatfunctie gebruiken en je beeldscherm delen.

Speak up dear! voor vrouwelijke artsen

In samenwerking met de Academie voor Medisch Specialisten ontwikkelde Nobbe Mieras een speciale variant van deze training voor vrouwelijke artsen. Hier lees je er meer over en kun je je inschrijven.

Érg goede en praktische training. Een openbaring hoe je jezelf door focustechniek kunt programmeren en daardoor uiteindelijk veel authentieker en vanuit jezelf gaat presenteren. Trainer is een vakvrouw die weet waarover ze het heeft en bij wie je je direct op je gemak voelt.

Waarom Nobbe Mieras
 • Trainers die uit het theater komen én evidence-based werken
 • Preferred supplier van gerenommeerde bedrijven aan de Zuidas
 • Een gemiddelde score van 9,3 uit honderden ervaringen op Springest

Is dit de 'NL leert door' training die je zoekt? Meld je aan!
Schrijf je nu gratis in

Meer data

Meer weten?

Bel ons op +31 (026) 2222570 of mail ons via NLleertdoor@nobbemieras.nl.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven