Coronavirus: trainingen op locatie weer gestart, online trainingen blijven beschikbaar informatie.

Hero video

Online presentatie trainingen

Onze meest populaire trainingen hebben ook een online variant. Daarnaast verzorgen we een aantal trainingen die alléén online verkrijgbaar zijn.

Tijdens de corona crisis werd al snel duidelijk: of we nou willen of niet, digitaal werken is het nieuwe normaal. Ondanks het feit dat het gewone werken langzaam aan weer op gang is gekomen, werken veel professionals nog altijd voor een groot deel online.

Het online vergaderen, online trainen en online solliciteren zal volgens de deskundigen een veel groter aandeel van ons werk worden. Je presentatie skills via het beeldscherm worden daarom ook steeds belangrijker. Ondanks het feit dat je inmiddels waarschijnlijk weet hoe je online werkt, valt er voor de meeste mensen nog steeds een wereld te winnen in het online presenteren.

Wij helpen je om je ook virtueel sterk neer te zetten. We hebben hiervoor twee korte trainingen van een halve dag voor je ontworpen.

In de online presentatietraining Storytelling & Interactie leer je hoe je online overtuigende en interactieve verhalen vertelt. In de online presentatietraining Presence & Profilering helpen we je om jezelf warm en competent neer te zetten in gesprekken waar je je moet profileren.

WM_190701_31.jpg
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.