Coronavirus: trainingen op locatie vanaf 7 juni weer mogelijk, online trainingen blijven beschikbaar Meer informatie.

Hero video

Online Presenteren en Vergaderen

9,2
(53 ervaringen)
1 dag € 845,- 6 deelnemers

Online vergaderen en presenteren vergt het uiterste van je concentratievermogen. Net zoals in live meetings wil je dat je verhaal indruk maakt en dat je iets teweeg brengt. Maar hoe doe je dat als je gesprekspartners teruggebracht zijn tot een zwart vlak met twee initialen? Hoe bereik je je publiek dat op mute staat en voortdurend afgeleid wordt door binnenkomende mail of appjes?

Na deze training
  • Weet je hoe je online een warme en competente indruk maakt
  • Lukt het je om ondanks de beperkingen van online echt contact te maken met je gesprekspartners
  • Bereid je snel en makkelijk interactieve sessies voor waarbij iedereen aangehaakt blijft

Omdat online werken een paar hele specifieke uitdagingen kent hebben we een eendaagse training voor je ontwikkeld om deze issues te tackelen. We leren je in één energieke, interactieve dag hoe jij zelf op een handige manier interactieve online presentaties, voorstellen en sessies ontwerpt en vormgeeft.

Door gebruik te maken van slimme interactievormen kun je je collega's echt wakker en aangehaakt houden. Deze training van een dag zorgt ervoor dat je heel goed wordt in het vormgeven en uitvoeren van online bijeenkomsten.

Wat gaan we doen?

Programma

  • We laten je zien hoe je verbaal en non-verbaal je warmte en competentie verhoogt.
  • Je weet welke set-up voor een optimale zelfpresentatie zorgt. Welk kader, licht, en setting maken dat je goed en professioneel overkomt.
  • Je leert een superhandige techniek die je helpt om vergaderingen en presentaties te ontwerpen.
  • We leren je hoe je uitzoomt op je inhoud zodat je overzicht en grip houdt.
  • We leren je storytelling technieken die je keer op keer kunt gebruiken als je anderen online wilt overtuigen.
  • We laten je zien hoe je op allerlei manieren interactie creëert in je vergaderingen en bijeenkomsten waardoor iedereen aangehaakt en energiek blijft.
  • Je ontdekt hoe je toch een beetje 'echtheid' in de digitale wereld oproept waardoor jouw sessies prettiger en minder vermoeiend zijn om te volgen.

"Interactief en leerzaam, geen ruimte om te duiken, je moet lekker meedoen en uit je comfortzone en dat is precies waar je hier voor zit. Feedback is altijd opbouwend waardoor je ook durft te experimenteren"


Is dit de training die je zoekt? Meld je aan!

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.

Jeroen de Waard

Trainer

“Jeroen combineert een prettige sfeer met een scherpe inhoudelijke analyse”

Jeroen de Waard (1974) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Na zijn afstuderen aan de Academie voor Drama in 2006 werkte hij als acteur en regisseur. In 2012 richtte hij met Sjoerd Wintzen theatergroep De Braafste Jongetjes van de Klas op. Zij speelden voorstellingen in het theater en op festivals. Hiernaast werkt Jeroen al jarenlang als trainer in interpersoonlijke vaardigheden. Hij gelooft heilig in de positieve impact die professionals kunnen maken, mits ze een goed verhaal hebben natuurlijk.

Mail Jeroen

Ina Giesen

Accountmanager / Trainer

Ina Giesen is een prettige en professionele trainer, die op de persoon afgestemd advies geeft en je direct haar feedback in de praktijk laat brengen.

Ina Giesen (1970) is accountmanager en presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Zij volgde haar theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Tijdens haar studie ontwikkelde Ina organisatietrainingen en werkte ze als organisatieadviseur in complexe veranderingstrajecten. Ina gebruikt theatertechnieken en methoden in trainingen gericht op presentatie, communicatie en samenwerking. Ina werkte met hoogopgeleide professionals in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, de cultuur en de wetenschap. Door haar achtergrond wordt Ina vaak gevraagd voor trainingstrajecten op het gebied van change en persoonlijke effectiviteit. In haar vrije tijd werkt ze met veel passie aan theater/film producties. Elementen uit deze vrije producties vinden hun weg naar trainingen. Hierdoor blijft haar aanpak onbevangen en fris.

Mail Ina

Thijs Feenstra

Trainer

Op een prettige en zeer enthousiaste manier neemt Thijs je mee, en wonder boven wonder pak je het door zijn aanpak makkelijk op.

Thijs Feenstra (1959) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Hij studeerde in 1984 af aan de Hogeschool voor de Kunsten te Kampen als eerstegraads theaterdocent. Na zijn studie werkte hij als acteur voor film (o.a. ‘Zwartboek’ en ‘Brief voor de Koning’) en televisie (o.a. ‘Bureau Kruislaan’ en ‘Baantjer’). Als theateracteur was Thijs verbonden aan de gezelschappen ‘Tryater’ en ‘De Appel’. Sinds 2000 werkt Thijs als trainingsacteur en communicatietrainer. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd binnen verschillende werkvelden. Hij weet als geen ander hoe een verhaal overtuigend verteld moet worden, en welke mechanismen daarbij een rol spelen.

Mail Thijs

Annemarie Wisse

Accountmanager / Trainer

Annemarie was ver boven gemiddeld niveau. Niet alleen omdat ze de lesstof zo goed brengt, maar juist om alle aandacht eromheen die ze geeft. Je zit in een groep, en het voelt toch alsof ze dit voor jou alleen doet.

Annemarie Wisse (1970) studeerde in 1994 af aan de Amsterdamse Toneelschool. Ze speelde bij diverse theatergezelschappen en voor televisie. Daarnaast ging ze aan de slag als trainingsacteur. In 2001 voltooide ze de opleiding tot professioneel trainer en werkte sindsdien in zowel de profit- als non-profitsector als trainer. Zij specialiseerde zich ondermeer in presentatietechnieken. Naast haar werk als trainer en actrice schreef Annemarie ook voor het theater. Annemarie is werkzaam bij Nobbe Mieras trainingen als accountmanager en trainer.

Mail Annemarie

WM_190701_31.jpg
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven