Coronavirus: trainingen op locatie vanaf 7 juni weer mogelijk, online trainingen blijven beschikbaar Meer informatie.

Hero video

Online presenteren: Presence & Profilering

4 uren € 422,50 6 deelnemers

Ga je binnenkort online solliciteren of moet je je profileren in een online omgeving? En wil je zeker weten dat je je verhaal en uitstraling op orde hebt èn wil je de trucjes kennen om goed contact te maken en interactie op gang te brengen? Wij leren je hoe je via het scherm warm en competent overkomt.

Na deze online training
  • Weet je hoe je je online zowel verbaal als non-verbaal warm en competent neerzet
  • Ken je alle technieken om jezelf te presenteren via de camera
  • Snap je hoe je online interactie op gang brengt en contact maakt

Deze training is voor ambitieuze professionals die ook digitaal goed over willen overkomen. We werken met een mix van instructies, voorbeelden en real time oefeningen. Hierdoor blijft je energieniveau constant hoog.

Wat gaan we doen?

Programma

  • Je maakt kennis met handige technieken voor online interactie.
  • We laten je zien hoe je verbaal en non-verbaal je warmte en competentie verhoogt.
  • We werken aan je verhaal waarmee je jezelf presenteert. Zo ben je klaar voor alle situaties waarin je je online wilt profileren: sollicitaties, verkoopgesprekken of kennismakingsgesprekken.
  • Je weet welke set-up voor optimale zelfpresentatie zorgen. Welk kader, licht, en setting maken dat je goed en professioneel overkomt.
  • Je krijgt feedback van je trainer waarmee je direct aan de slag kan.

Praktisch

Deze training van een halve dag vindt online plaats in Microsoft Teams. We gaan ervan uit dat je de basics van online platforms beheerst: je kunt videobellen, de chatfunctie gebruiken en je beeldscherm delen. Mocht je daar behoefte aan hebben dan ben je een half uur voor aanvang online welkom voor een kleine tour door de Teams-omgeving van deze training.

Goede verhouding theorie en praktijk. Leuke oefeningen. Goed toepasbaar in toekomstige werksituaties.


Is dit de training die je zoekt? Meld je aan!

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.

Thijs Feenstra

Trainer

Op een prettige en zeer enthousiaste manier neemt Thijs je mee, en wonder boven wonder pak je het door zijn aanpak makkelijk op.

Thijs Feenstra (1959) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Hij studeerde in 1984 af aan de Hogeschool voor de Kunsten te Kampen als eerstegraads theaterdocent. Na zijn studie werkte hij als acteur voor film (o.a. ‘Zwartboek’ en ‘Brief voor de Koning’) en televisie (o.a. ‘Bureau Kruislaan’ en ‘Baantjer’). Als theateracteur was Thijs verbonden aan de gezelschappen ‘Tryater’ en ‘De Appel’. Sinds 2000 werkt Thijs als trainingsacteur en communicatietrainer. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd binnen verschillende werkvelden. Hij weet als geen ander hoe een verhaal overtuigend verteld moet worden, en welke mechanismen daarbij een rol spelen.

Mail Thijs

Jeroen de Waard

Trainer

“Jeroen combineert een prettige sfeer met een scherpe inhoudelijke analyse”

Jeroen de Waard (1974) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Na zijn afstuderen aan de Academie voor Drama in 2006 werkte hij als acteur en regisseur. In 2012 richtte hij met Sjoerd Wintzen theatergroep De Braafste Jongetjes van de Klas op. Zij speelden voorstellingen in het theater en op festivals. Hiernaast werkt Jeroen al jarenlang als trainer in interpersoonlijke vaardigheden. Hij gelooft heilig in de positieve impact die professionals kunnen maken, mits ze een goed verhaal hebben natuurlijk.

Mail Jeroen

Annabelle de Jong

Trainer

Annabelle was erg goed, fijn ook dat zij zelf acteur is en er veel geoefend kon worden. Heel veel geleerd!

Annabelle de Jong (1969) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Zij studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem en de toneelschool Maastricht. Hierna rondde zij de studie culturele antropologie aan de Universiteit van Amsterdam af. Annabelle werkt sinds 2001 als trainer, coach en acteur in zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector. Zij specialiseerde zich hierbij in ervaringsgericht leren. Vanuit haar brede ervaring ontwikkelde ze innovatieve trainingsmethodieken voor diverse opdrachtgevers.

Mail Annabelle

Ina Giesen

Accountmanager / Trainer

Ina Giesen is een prettige en professionele trainer, die op de persoon afgestemd advies geeft en je direct haar feedback in de praktijk laat brengen.

Ina Giesen (1970) is accountmanager en presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Zij volgde haar theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Tijdens haar studie ontwikkelde Ina organisatietrainingen en werkte ze als organisatieadviseur in complexe veranderingstrajecten. Ina gebruikt theatertechnieken en methoden in trainingen gericht op presentatie, communicatie en samenwerking. Ina werkte met hoogopgeleide professionals in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, de cultuur en de wetenschap. Door haar achtergrond wordt Ina vaak gevraagd voor trainingstrajecten op het gebied van change en persoonlijke effectiviteit. In haar vrije tijd werkt ze met veel passie aan theater/film producties. Elementen uit deze vrije producties vinden hun weg naar trainingen. Hierdoor blijft haar aanpak onbevangen en fris.

Mail Ina

WM_190701_31.jpg
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven