Coronavirus: trainingen op locatie vanaf 7 juni weer mogelijk, online trainingen blijven beschikbaar Meer informatie.

Hero video

Presentatie Fundamentals Online

9,3
(30 ervaringen)
2 x 8 uren € 1695,- 6 deelnemers

Je geeft een paar keer per jaar een presentatie: je leidinggevende vraagt je een update te doen van een recent project, tijdens een teamuitje moet je een spontaan praatje voor je collega’s houden of je wordt gevraagd een voorstel in de vergadering toe te lichten. Het is belangrijk om je presentatievaardigheden op niveau te hebben zodat je dit op een overtuigende en ontspannen manier kunt doen.

We bieden deze training ook live aan.

Na deze training
 • Weet je hoe je jouw verhaal razendsnel en makkelijk voorbereidt.
 • Kun je kleine maar ook grotere presentaties 'on the spot' houden.
 • Heb je voor iedere gelegenheid de juiste middelen in handen en om helder en vlot te presenteren.

De basics van goed presenteren

Deze training geeft je de middelen in handen waarmee je voor iedere gelegenheid een presentatie kunt ontwerpen. Maar we helpen je ook om goed en ontspannen voor de groep te staan. We laten je zien hoe je zonder gedoe praatjes kunt houden voor ieder soort publiek.

Hierdoor hoef je niet meer als een opgeprikte acteur een kunstje af te draaien, maar blijf je tijdens het presenteren dicht bij jezelf. Je gaat echt praten met je publiek en leert hoe je interactie kunt gebruiken om enthousiasme te creëren.

Tijdens deze interactieve training zul je je geen minuut vervelen en leer je stap voor stap hoe je je in iedere situatie fantastisch presenteert.

Wat gaan we doen?

Dag 1

 • Deze training vindt online via Teams plaats.
 • We geven je de vaardigheid waarmee je in alle omstandigheden snel en efficiënt een presentatie ontwerpt. Nooit meer door de bomen het bos niet meer zien, maar heldere en overtuigende verhalen houden.
 • Je leert welke voorbereiding bij welke gelegenheid past.
 • We leren we je een vorm van ‘presentatie-steno’. Hierdoor ben je in staat om je presentatie razendsnel te noteren, te ordenen en te onthouden.
 • Je maakt kennis met inzichten uit de oudheid, maar ook de laatste wetenschappelijke inzichten over hoe je je publiek overtuigt. Je ontdekt welke elementen altijd onthouden worden door je publiek en welke per definitie niet.

Dag 2

 • We leren je simpele trucjes waarmee zelfs eenvoudige praatjes leuk worden om naar te luisteren.
 • Je ontdekt hoe je deskundig en warm overkomt zonder dat je toneel hoeft te spelen.
 • Je leert PowerPoint slides maken die de presentatie versterken in plaats van het publiek vervelen.
 • Na de training krijg je je opnames met al je presentaties digitaal toegestuurd.

Na afloop

 • Na afloop van deze training ontvang je digitaal de opnames die van jou gemaakt zijn.
 • Veel klanten vinden het prettig om na de training nog verdere individuele begeleiding te krijgen. Wil jij die belangrijke presentatie voorbereiden met je trainer of sparren over jouw Storydesign? Maak dan gebruik van één van onze pluspakketten. Hiermee verzeker je jezelf van een individueel natraject. Handig en een stuk goedkoper dan achteraf individuele coaching inkopen. Selecteer bij het inschrijven een pluspakket naar keuze.

Presentatie Fundamentals biedt je een zeer bruikbare structuur voor het voorbereiden en houden van een presentatie met 'body'. Op zeer deskundige en tegelijkertijd speelse manier gebracht, met veel oog voor de individuele deelnemer. Absoluut aanbevelenswaardig!

Waarom Nobbe Mieras
 • Trainers die uit het theater komen én evidence-based werken
 • Preferred supplier van gerenommeerde bedrijven aan de Zuidas
 • Een gemiddelde score van 9,3 uit honderden ervaringen op Springest

Is dit de training die je zoekt? Meld je aan!
Inschrijven

Kies een datum & locatie.

Meer data

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.

Farah Nobbe

Trainer / eigenaar

Zonder meer de beste training die je kunt krijgen met goede feedback, interactie en perfecte communicatie met trainer Farah.

Farah Nobbe (1968) is mede-eigenaar van Nobbe Mieras trainingen. Na haar theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem (waar zij Natalie Holwerda – Mieras leerde kennen) werkte ze jarenlang als docent, acteur en regisseur binnen theater en televisie. Daarbij was haar fascinatie steeds hoe je mensen helder, snel en effectief iets nieuws kunt leren. Uit onvrede over wat ze aantrof rond presentatietrainingen besloot ze onderzoek te gaan doen en zelf nieuwe trainingsmethodieken te ontwikkelen. Er ontstond al snel zo veel vraag naar deze manier van werken dat ze samen met Natalie besloot Nobbe Mieras trainingen te starten.

Mail Farah

Natalie Holwerda-Mieras

Trainer / eigenaar

Geweldige training door een geweldige trainer! Veel geleerd over presenteren, welke stijl bij me past maar ook persoonlijke aspecten worden besproken. Heel waardevol!

Natalie Holwerda – Mieras (1969) is mede eigenaar van Nobbe Mieras trainingen. Zij volgde een theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem, waarna zij jarenlang werkte als regisseur en schrijver voor theater en televisie. In 1993 richtte zij Theaterwerkplaats Ode op. Zij zou tot 2002 artistiek leider van deze werkplaats blijven. In 2002 maakte zij de overstap naar de trainingswereld. Ze werkte als freelance- en presentatietrainer voor diverse opdrachtgevers. Vanaf het begin van de oprichting van Nobbe trainingen in 2004 was Natalie nauw betrokken bij het bureau, als trainer en als ontwikkelaar. Begin 2009 werd ze partner waarna de naam van het bureau veranderd werd naar Nobbe Mieras trainingen.

Mail Natalie

WM_190701_31.jpg
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven