Coronavirus: trainingen op locatie vanaf 7 juni weer mogelijk, online trainingen blijven beschikbaar Meer informatie.

Onze aanpak

Header image

Onze aanpak

Helder

We kunnen je bij alles wat we doen en beweren uitleggen waar we dat op baseren: al onze methodieken zijn evidence-based. Daar bedoelen we mee dat ze gebaseerd zijn op beproefde inzichten uit de wetenschap, het theater en de retorica. We houden niet van aannames, maar maken het graag zo concreet mogelijk.

Effectief

We vinden het een uitdaging om jou in een zo kort mogelijke route van A naar B te brengen. Deelnemers noemen onze trainingen dan ook leuk én intensief: je leert veel in korte tijd. Na afloop kun je aantoonbaar veel meer dan aan het begin. Door onze achtergrond in het theater weten we wat werkt en wat niet.

We zeggen niet: Kijk je publiek aan, maar geven je technieken waardoor je automatisch meer contact maakt. We roepen niet: Wiebel niet zo, maar leren we je hoe je je zo gedraagt het wiebelen automatisch verdwijnt. Deze manier van werken geeft je snel een blijvend resultaat.

Verrijkend

Goed presenteren geeft niet alleen een boost aan je carrière, maar geeft je ook het vermogen om iets teweegbrengen: je informeert, overtuigt of inspireert. We geven je de middelen om jouw wereld veranderen. Of dat nou een multinational, een ministerie of een ziekenhuis is. En wij zijn pas tevreden als je niet één stap, maar mijlen verder bent.

WM_190701_31.jpg
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.