Coronavirus: trainingen op locatie vanaf 7 juni weer mogelijk, online trainingen blijven beschikbaar Meer informatie.

Hero video

Storydesign en Storytelling

Ontdek hoe je slimme, glasheldere en meeslepende presentaties ontwerpt waarmee je meer invloed hebt dan ooit.

Ontdek de kracht van Storytelling

Er schuilt een grote kracht in Storytelling, maar in de praktijk is het best lastig om ermee aan de slag te gaan. Zonder een sterke presentatiestructuur is Storytelling doelloos entertainment. Je kunt leren hoe je een anekdote mooi opbouwt, hoe je het vertelt en hoe je het tot in de puntjes uitwerkt, maar daarmee heb je nog geen effectieve presentatie.

Storytelling kan niet zonder strategie, en een strategie kan niet zonder Storytelling. Vanuit dit dilemma ontwikkelden we de Storydesign en Storytelling methode.

De Storydesign en Storytelling methode

In de trainingen Storydesign en Storytelling brengen we de werelden van klassieke retorica, theater, film en psychologie bij elkaar. Je leert eerst hoe je een strategisch ijzersterke presentatiestructuur ontwikkelt, die je vervolgens aanvult met aansprekende anekdotes. Het resultaat? Glasheldere en meeslepende presentaties waarmee je meer invloed hebt dan ooit.

Welke Storytelling training past bij jou?

Wil je aan de slag met deze methode, dan bieden we je een aantal opties. Je kunt de trainingen Storydesign en Storytelling los van elkaar volgen, ieder in een dag. We raden je aan om te starten met de training Storydesign. Het is ook mogelijk om deze trainingen gecombineerd te volgen in de tweedaagse training Storydesign en Storytelling.

Ben je een leider en is je ambitieniveau heel hoog? In onze vierdaagse training Leading by Story leer je hoe je jouw invloed door het vertellen van verhalen aanzienlijk vergroot.

Wil je niet alleen leren hoe je de Storydesign en Storytelling methode gebruikt, maar wil je ook getraind worden in het overtuigend overdragen van jouw verhaal? Dan is de driedaagse training Strategisch Presenteren een logische keuze.

Duizelt het je bij het zien van al deze opties? Of zoek je een workshop storytelling voor een grotere groep? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

WM_190701_31.jpg
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.