Hero video

Presence

Leer aanpassingen in je zelfpresentatie te maken zonder aan authenticiteit in te boeten. Het resultaat is dat je meer invloed en draagvlak creëert.

Zoek je tips om jezelf goed te presenteren?

Als we elkaar ontmoeten, dan schatten we elkaar direct op twee kenmerken in. We willen weten of de ander te vertrouwen is, en of hij of zij een beetje stevig is. Wie hoog op beide kenmerken scoort, heeft meer invloed. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit laat zien?

Veel mensen denken dat uitstraling een soort X-factor is: je hebt het of je hebt het niet. In werkelijkheid is je uitstraling de optelsom van je gedrag, en gedrag valt goed te beïnvloeden. Daarmee is het mogelijk om aan strategische uitstraling te doen.

Jezelf leren presenteren

Omdat je uitstraling zo bepalend is voor je effectiviteit, is het belangrijk dat je grip krijgt op de aansturing ervan. In onze trainingen Leadership Presence laten we je zien hoe je overkomt op anderen. Je krijgt een analyse van je uitstraling en we benoemen wat goed werkt wat niet. Samen bepalen we vervolgens wat je doelstelling is. Hoe wil je overkomen? Welke aspecten van je professionaliteit blijven nu onderbelicht en welke wil je absoluut niet verliezen?

Vervolgens laten we zien aan welke gedragsmatige knoppen je kunt draaien om je uitstraling te optimaliseren. Hierdoor maak je aanpassingen in je zelfpresentatie zonder aan authenticiteit in te boeten. Het resultaat is dat je meer invloed en draagvlak creëert.

Welke Leadership Presence training past bij jou?

Wil je aan de slag met deze methode, dan bieden we je een aantal opties. Onze eendaagse of tweedaagse training Zelfpresentatie leert je hoe je jezelf overtuigender presenteert, en versterkt je interactie met anderen.

Sta je op een belangrijke stap in je carrière? Kijk dan eens naar de vierdaagse training Leadership Presence. Deze intensieve training is geschikt voor professionals vanaf middle management die hun carrière willen versnellen door hun zelfpresentatie en profilering te versterken.

Speciaal voor vrouwen bieden we de training Leadership Presence voor vrouwen aan, over profileren en spreken. Je kunt deze training in een tweedaagse variant volgen.

Duizelt het je bij het zien van al deze opties? Of zoek je een workshop over jezelf presenteren voor een grotere groep? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.