Hero video

Storydesign en Storytelling - eendaagse

9,4
(51 ervaringen)
1 dag € 1000,- 6 deelnemers

Wil je straks je STAP-budget gebruiken om deze training te volgen? Neem dan alvast vrijblijvend een optie en verzeker je van je plek. Je maakt dan ook gebruik van onze handige 'STAP-budget reminder'. Voordat de aanvraag voor de subsidie opengezet wordt ontvang je van ons een seintje zodat jij op tijd je budget kunt aanvragen. Verder sturen we je een overzichtelijk stappenplan van de acties die je moet ondernemen om je STAP-budget te claimen.

Je moet binnen je werk op allerlei momenten je omgeving beïnvloeden en overtuigen. Nu weet je inhoudelijk wel waar je het over hebt, maar hoe breng je dit nou zo dat het anderen ook overtuigt? In deze eendaagse training leren we je grondbeginselen van sterk uit de hoek komen. Hierdoor heb je handvatten om jezelf online, aan tafel of in een vergadering goed te positioneren en jouw verhaal aan de overkant te krijgen.

Na deze training
 • Snap je wat je kunt zeggen zodat anderen een sympathieke en sterke indruk van je hebben
 • Leer je om je voorstellen, pitches en praatjes te ontwerpen die overtuigen
 • Leer je gebruik maken van Storytelling elementen die echt indruk maken bij de ander

De basics van overtuigen

Ken je dat? Je zit in een vergadering waarin gevraagd wordt om een toelichting op je voorstel. Terwijl jij peentjes zweet neemt je collega het woord over en schudt soepeltjes een verhaal uit de mouw waar iedereen enthousiast over is. Hoe doet zo iemand dat? En belangrijker: hoe leer jij dat ook? In deze energieke, hands-on training leren we je essentiële tips en tricks om jezelf en je ideeën goed neer te zetten.

Wat gaan we doen?

Programma

 • Je ontdekt hoe je heel simpel meer indruk maakt door jezelf slim neer te zetten.
 • We geven je handige manieren om meteen een band op te bouwen met je toehoorder.
 • Je leert onze razendsnelle techniek waarmee simpel 'op de hand' verhalen ontwerpt.
 • Je ontdekt welke elementen van je verhaal altijd onthouden worden en indruk maken, dus wat je kunt gebruiken om te 'scoren'.
 • We helpen je om een persoonlijke pitch te ontwerpen waarmee je je omgeving van hun sokken blaast.

Storydesign is een hele sterke methode om snel een goed verhaal op te bouwen. Je leert in korte tijd tot de kern van je boodschap te komen en geeft je een kapstok om de opbouw aan op te hangen. Aanrader!

 • Alle ins- en outs over de methodieken die we gebruiken in onze trainingen Storydesign en Storytelling, vind je terug in ons boek Storydesign. Eigenlijk een soort masterclass in boekvorm!
 • Voor iedereen die Storydesign wil leren toepassen, maar geen tijd heeft om een dag training te volgen hebben we een e-course Storydesign. Zo kun je presentaties leren ontwerpen vanuit je eigen luie stoel.

Waarom Nobbe Mieras
 • Trainers die uit het theater komen én evidence-based werken
 • Preferred supplier van gerenommeerde bedrijven aan de Zuidas
 • Een gemiddelde score van 9,3 uit honderden ervaringen op Springest

Is dit de STAP training die je zoekt? Neem een vrijblijvende optie!
Optie nemen

Kies een datum & locatie.

Meer data

Liever een optie op een meerdaagse training met STAP-budget? Neem contact met ons op.

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.

Jeroen de Waard

Trainer

“Jeroen combineert een prettige sfeer met een scherpe inhoudelijke analyse”

Jeroen de Waard (1974) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Na zijn afstuderen aan de Academie voor Drama in 2006 werkte hij als acteur en regisseur. In 2012 richtte hij met Sjoerd Wintzen theatergroep De Braafste Jongetjes van de Klas op. Zij speelden voorstellingen in het theater en op festivals. Hiernaast werkt Jeroen al jarenlang als trainer in interpersoonlijke vaardigheden. Hij gelooft heilig in de positieve impact die professionals kunnen maken, mits ze een goed verhaal hebben natuurlijk.


Jeroen de Waard (1974) is a presentation trainer at Nobbe Mieras. After graduating from the Academy of Drama in 2006, he worked as an actor and director. In 2012, he founded theater group De Braafste Jongentjes van de Klas with Sjoerd Wintzen. They played shows in the theater and at festivals. In addition, Jeroen has been working as a trainer in interpersonal skills for many years. He firmly believes in the positive impact that professionals can make, provided they have a good story.

Mail Jeroen

Thijs Feenstra

Trainer

Op een prettige en zeer enthousiaste manier neemt Thijs je mee, en wonder boven wonder pak je het door zijn aanpak makkelijk op.

Thijs Feenstra (1959) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Hij studeerde in 1984 af aan de Hogeschool voor de Kunsten te Kampen als eerstegraads theaterdocent. Na zijn studie werkte hij als acteur voor film (o.a. ‘Zwartboek’ en ‘Brief voor de Koning’) en televisie (o.a. ‘Bureau Kruislaan’ en ‘Baantjer’). Als theateracteur was Thijs verbonden aan de gezelschappen ‘Tryater’ en ‘De Appel’. Sinds 2000 werkt Thijs als trainingsacteur en communicatietrainer. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd binnen verschillende werkvelden. Hij weet als geen ander hoe een verhaal overtuigend verteld moet worden, en welke mechanismen daarbij een rol spelen.

Thijs Feenstra (1959) is a presentation trainer at Nobbe Mieras. He graduated in 1984 from the Hogeschool voor de Kunsten in Kampen as a theater teacher. After his studie he worked as an actor for film (including 'Zwartboek' and 'Brief voor de Koning') and television (including 'Bureau Kruislaan' and 'Baantjer'). As a theater actor, Thijs was associated with the companies 'Tryater' and 'De Appel'. Since 2000, Thijs has been working as a training actor and communication trainer. He has broad experience in various fields of work. He knows better than anyone how to tell a story convincingly, and which mechanisms play a role in this process.

Mail Thijs

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.

Inschrijven