Hero video

Spreekangst training

Onze no-nonsense, wetenschappelijk onderbouwde methodieken bieden je een strategie waarmee je jouw spreekangst voorgoed zult overwinnen. Als je nog meer wilt kies je voor een van onze voor Plus pakketten Presenteren zonder Spreekangst.

Presenteren zonder Spreekangst

Als professional word je geacht om presentaties te verzorgen: updates, kennis delen, intern en extern overtuigende verhalen vertellen. Veel mensen hebben hier een-op-een geen enkele moeite mee, maar ervaren hoge spanning zodra ze dit voor een groep moeten doen.

Spreekangst symptomen

Loopt jouw spanning tijdens het presenteren op naar een 8 of hoger op een schaal van 10? Wordt jouw angst niet beter, maar erger naarmate je vaker presenteert? En merk je dat je presentatie-momenten begint te mijden? Dan is de kans groot dat je last hebt van spreekangst. Het goede nieuws is dat spreekangst goed te overwinnen valt.

Waar komt spreekangst vandaan?

De deelnemers aan onze spreekangst training zijn competente en intelligente professionals die op alle fronten goed functioneren. Daarom is de spanning die ze bij het spreken ervaren ook zo frustrerend voor ze. Meestal hebben ze, zonder resultaat, al van alles geprobeerd om ervan af te komen. De conclusie die ze vervolgens trekken is dat hier dan wel een heel diepliggend probleem in de persoonlijkheid onder moet liggen. Gelukkig is dit bijna nooit het geval. Professionals met spreekangst hebben last van ingesleten verkeerde gewoonten tijdens het presenteren. Wij leren je hoe je door consequent nieuwe strategieën toe te passen een enorme daling in spanning zult ervaren.

Spreekangst overwinnen

Onze tweedaagse training Presenteren zonder Spreekangst leert je stap voor stap hoe je strategieën ontwikkelt waarmee je elk podium ontspannen kunt beklimmen. Twijfel je nog of je wel echt last hebt van spreekangst? Neem dan even contact met ons op, we helpen je om de juiste keuze voor een training te maken.

Mariska1
Heb je vragen?

Bel of e-mail gerust. Ons team staat voor je klaar.